MERSİN / ANAMUR - Güngören Ortaokulu

Güngören Ortaokulu

Güngören Mahallesi Anamur/MERSİN
Vizyon
Öğrencilerimizin; Bireysel niteliklerini dikkate alarak öğrenmelerini, bilgili, becerikli ve öz güvenli olmalarını, Milli manevi değerlerine bağlı, kendisiyle ve çevresiyle barışık öz güven kazanmalarını, Çevresiyle iyi ve olumlu iletişim kuracak davranışları kazanmalarını, Olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilmelerini, Çağın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek becerileri kazanmalarını, Liderlik özelliklerinin yanı sıra, işbirliği ve ekip çalışmalarına yatkın bireyler olmalarını sağlamaktır.
Misyon
Bilimsel ve teknolojik esaslara ve yeniliklere açık, çevre ve ülke ihtiyaçlarına uygun, metotlu çalışan, sürekli olarak gelişen ve yenileşen bir sonraki öğretim kurumuna hazırlanan, maddi ve manevi bakımdan donatılmış, etkili ve nitelikli, çağdaş ve demokratik bireyler yetiştirmektedir.
8.30-15.05
KLİMA ve SOBA
Ulaşım
Köy dolmuşu haftada 1 Cuma günü Anamur merkeze günübirlik taşıması vardır. Öğretmen ulaşımı 7 kişilik özel araç kiralanması yoluyla yapılmaktadır.
Araç kiralama
İlçe Merkezi: 40 km İl Merkezi:263 km